My type

Assalamualaikum!

Tehee 2 post dalam 1 malam, sebab aku rajin dan sebab aku bosan dan aku lapar. Okay sementara ada kerajinan dan idea pun ada nih baik type lelaju pastu gi dapur makan!

You know girls setiap hari jumpa bualnya pasal lelaki crush tu ini handsome comel , syok sendiri bagai..Aku pun join sekali ahha join bab dengar jelah nak story kat orang tak de sapa nak dengar sebab crush aku memanjang si dua ekor kembar tak de apa menariknya. So yeah aku just dengar izzati pot pet pot pet pasal si izumi lah hana izurul (semua nama samaran hasil dari brainstorming aku) like seriously minah ni bertambah bertukar crush tapi setia dekat crush dia. Okay fahamkan betul-betul ayat aku. Kalau Syafiqa Justin bieber... Justin bieber... Justin bieber.. dan yang terbaru Kris galaxy dia tuh dah tetiba belieber sesat suka member Exo eh BEKAS member T_T Sm jahat!

Dan diorang pun bercerita pasal "Kau suka lelaki macam mana" so masing-masing lah jawab gentle, bulu mata lentik, tinggi semua keluar. Untuk aku......... aku suka lelaki yang tettereteteeeeet  sebelum itu bersedia lah wahai jejaka - jejaka melaya Tuan puteri huda nak buat pengumuman nih kekkeke so my type of guy is

1. Sepet

  • Sepet in term mata tak besar 
macam minhyuk. Mata dia jadi sepet sebab senyum
  • Thats why lah kut aku suka usha usha retis korea kekkee mata sepet


2. Mempunyai senyuman yang manis


  • Manis dalam definisi aku :
smile that make my heart melt like an ice cream gituuh


3. Inspiring

  • Good personality, educated, mysterious ke whateva yang beri aku inspirasi

Seeeee, minhyuk je sebab minhyuk comel gilooooooosss okay pengaruh The heirs + Heartstring minyuk apak ah tak boleh comel lagi ke! Senyuman dia lagilah nampak ikhlas tulus dari lubuk hati dia yang paling dalam gitu. So yeah 3 jer aku tak demand sangat ah kekkee. Tapi semua tu buat penyedap mata je kan, kalau dah jodoh dengan orang yang tak reti senyum macam mana kahwin je lah kan. Okay ni dah kenapa memalam gatai pikir kahwin bagai hahhaha


주의:  Crush aku yang kembar dua ekor tu mata sepet, sekali senyum perghhhhhh

1 comment:

  1. omooo omoo minhyukkkk.... <3 <3 <3 :D :D :D

    btw, tag you http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html :)

    ReplyDelete